Tencuiala decorativa cu efect de autocuratare Baumit NanoporTop - 25Kg

logo
  • Producător: Baumit
  • Cod produs: NanoporTop
  • Disponibilitate: Pre-Order
  • 249,96 Lei

  • Fără TVA: 210,05 Lei


Tencuială decorativă minerală în strat subţire, gata preparată, sub formă de pastă, în structură periată (K), pentru exterior. Element component al sistemelor termoizolante: Baumit Open, Baumit Star si Baumit Pro. Tencuială decorativă inovativă cu aplicare pe Sisteme termoiozolante Baumit, cât şi pe tencuieli minerale noi şi vechi, mase de şpaclu, beton, la protecţia monumentelor, în renovări şi tencuieli de asanare. Prin noua tehnologie "Cool Pigments", acum se pot realiza nuanţe închise pe întreaga suprafaţă a unui sistem de izolare termică. Produs verificat conform cu standardul European SR EN 15824 şi, în sistem, în conformitate cu ETAG 004 - Ghidul european de agrementare a sistemelor termoizolate.

Efectul de autocurăţare al produselor Nanopor este perfecţionat prin fotocataliză, protecţie activă suplimentară ce se activează prin expunerea la lumină şi are efectul de descompunere a particulele de murdărie organică, care apoi se desprind de faţadă pe timp de ploaie sau vânt, sau în procesul de evaporare a umezelii.


*Pretul afisat este valabil pentru culoarea de baza. Pentru a primi asistenta in alegerea culorii potrivite nu ezitati sa ne contactati.

Ambalare:

Galeata de 25 kg

Culori:

Gama variata de culori conform paletarului Life

Granulatie:

1.5K – structura periata cu granule 1.5 mm

2K – structura periata cu granule 2.0 mm

3K – structura periata cu granule 3.0 mm

Consum:

cca. 2.5 kg/m2 pentru granulatie 1.5K

cca. 2.9 kg/m2 pentru granulatie 2K

cca. 3.9 kg/m2 pentru granulatie 3K

Fisa tehnica:

-

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun