Pasi de comanda

Cum Comand

Pentru a comanda tot ce trebuie sa faci este sa adaugi produsele in cos si sa completezi formularul de comanda. Vei fi contactat de unul dintre operatorii nostri in cel mai scurt timp pentru confirmarea acesteia.

Nu stii ce produs sa alegi? Pentru orice nelamurire ne puteti contacta telefonic si vei fi indrumat de un consultant de al nostru.

De asemenea puteti trimite lista cu necesarul de materiale la adresa de e-mail vanzari@mastercasa.ro sau completand formularul de contact si veti primi in cel mai scurt timp oferta cu produsele de care aveti nevoie. 


Experienta si parteneriatele sunt cele care de multe ori fac dovada calitatii serviciilor prestate. Mastercasa a livrat materiale de constructii si de finisaj pentru proiecte de referinta precum Promenada Mall, Sky Tower, Club One, Liceul Francez sau Institutul de Cercetare pentru Fizica si Inginerie Nucleara (Laser Magurele). Va punem la dispozitie, prin intermediul magazinului nostru online, o gama generoasa de materiale de constructii si finisaj.