Experienta online sigura

Politica de confidentialitate

S.C. Conti Impex 93 S.R.L (MasterCasa.ro) respecta legislatia privitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal. Conform cerintelor legale pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, MasterCasa.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despredumneavoastra. 

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe MasterCasa.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite pentru reclama, marketing, publicitate si statistica.
Astfel, MasterCasa.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje special.

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul MasterCasa.ro, poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.


Experienta si parteneriatele sunt cele care de multe ori fac dovada calitatii serviciilor prestate. Mastercasa a livrat materiale de constructii si de finisaj pentru proiecte de referinta precum Promenada Mall, Sky Tower, Club One, Liceul Francez sau Institutul de Cercetare pentru Fizica si Inginerie Nucleara (Laser Magurele). Va punem la dispozitie, prin intermediul magazinului nostru online, o gama generoasa de materiale de constructii si finisaj.