Responsabilitate

Termeni si conditii

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul MasterCasa.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

 

MasterCasa.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site.
Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesoriii neincluse in pachetele standard. 
Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.
Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. 
MasterCasa.ro si toate informatiile continute sunt proprietate a Conti Impex 93 S.R.L.

MasterCasa.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice alte modificari asupra site-ului www.MasterCasa.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa office@mastercasa.ro.


Experienta si parteneriatele sunt cele care de multe ori fac dovada calitatii serviciilor prestate. Mastercasa a livrat materiale de constructii si de finisaj pentru proiecte de referinta precum Promenada Mall, Sky Tower, Club One, Liceul Francez sau Institutul de Cercetare pentru Fizica si Inginerie Nucleara (Laser Magurele). Va punem la dispozitie, prin intermediul magazinului nostru online, o gama generoasa de materiale de constructii si finisaj.