Placa speciala rezistenta la impact Rigips Rigidur H 4SK 10x1000x1500 mm

logo
  • Producător: Rigips
  • Cod produs: RIGIDUR H 4SK
  • Disponibilitate: 2-3 Zile
  • 63,57 Lei

  • Fără TVA: 53,42 Lei


Calculeaza necesarul de materiale Rigips pentru proiectul tau!

Placa din ipsos armat cu fibre celulozice si aditivi minerali, incombustibila (clasa de reactie la foc A1). Se utilizeaza pentru spatii care trebuie sa reziste la actiunea focului pana la 4 ore, timp in care pompierii pot interveni, fara pierderi majore, ca de exemplu la incaperi situate in cladiri civile sau industriale. Se pot construi pereti de compartimentare nestructurali. Se foloseste si la placari pentru protectia la foc a ghenelor, puturilor de lift, a canalelor de ventilatie si de evacuare a gazelor fierbinti. Si canalale de cabluri pot fi protejate la foc in vederea evitarii incalzirii cablurilor si cresterii rezistentei conductoare. Accesul in spatiul protejat este asigurat printr-o usita de revizie rezistenta la foc. De asemenea, se foloseste la placari pentru protectia la foc a structurii de rezistenta din otel. În plus, se pot construi plafoane false rezistente la foc, mai ales in cazul unor hale industriale realizate cu structura metalica.

Plăcile cu muchie dreaptă SK se pretează următoarelor tehnici de îmbinare în dreptul rosturilor:

    Imbinare cu ipsos: dimensiunea rostului la îmbinarea plăcilor montate poate să fie între 5 şi 7 mm; gletuirea se face fără bandă de armare. Pentru obţinerea unei suprafeţe perfecte se mai dă o dată cu chit Vario.

     Imbinare cu adeziv: plăcile se lipesc cu adezivul de îmbinare Rigidur Nature Line, aplicat în cordon cu grosime 0.5- 1 cm, pe cantul plăcii, curat, fără praf; următoarea placă se presează pe adezivul de îmbinare, lăsând un rest de maxim 1 mm. La comprimare, adezivul trebuie să umple întregul spaţiu. Adezivul în exces se îndepărtează după întărire cu un şpaclu.

Grosime:

10 mm 

Suprafata placa:

1.5 m2

Lungime:

1500 mm

Latime:

1000 mm

Fisa tehnica:

-

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun